Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
herbouw woning (183) herbouw woning (183)

herbouw woning (183)

Op de grens van de kern en het buitengebied van Oirschot heeft Spanjers Architect getekend voor de herbouw van een geschakelde woning. Om een rustige en duidelijke beeldtaal te handhaven is gekozen om het bestaande volume te verlengen. Een dubbele poort vormt zowel fysiek (als carport) als visueel element in de gevel voor een subtiele scheiding tussen beide woningen. Deze ingreep komt tevens de maakbaarheid van het project en de ontsluiting van het perceel ten goede. Het gekozen palet van materialen en kleuren bouwt voort op de reeds bestaande bebouwing, waardoor het blok van twee woningen zich als een geheel op een bescheiden manier aan zijn omgeving presenteert.