Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
interne verbouwing (175) interne verbouwing (175) interne verbouwing (175) interne verbouwing (175) interne verbouwing (175) interne verbouwing (175)

interne verbouwing (175)

Het interieur van het leefgedeelte van deze woning is door Spanjers Architect grondig vernieuwd. De basisruimtes zijn fantastisch, doch de inrichting was ietwat gedateerd en weinig flexibel. Om de afscheiding tussen de keuken en de woonkamer flexibel te maken wordt er een ‘zuilengallerij’ van houten verticale kasten geplaatst. Deze kunnen naar behoeven verplaatst worden, waardoor vele indelingen mogelijk zijn. Hetzelfde houten materiaal komt terug in de nieuw trap die de woonkamer opnieuw verbindt met de vide.
De basis van het ontwerp kenmerkt zich door lichte materialen, gecombineerd met warme accenten, zoals een aantal grijze wanden met betonstuc en het hout van de ‘zuilen’ en de trap. Door het toepassen van een juiste combinatie van functionele en sfeerverlichting komt dit nieuwe interieur ook in de avonduren volledig tot zijn recht.