Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
vierkantshoeve (083) vierkantshoeve (083) vierkantshoeve (083) vierkantshoeve (083) vierkantshoeve (083) vierkantshoeve (083)

vierkantshoeve (083)

De wens van de opdrachtgever om te wonen en werken in een vierkantshoeve heeft geleid tot het ontwerp van dit landhuis.
Het gebouw wordt opgetrokken uit beige moulons en voorzien van de nodige natuurstenen accenten. Aangevuld met een constructie van eiken staanders, liggers en spanten vormt deze hoeve een zeer authentiek, solide en statig geheel.
Het bestaande kantoorgebouw op de lokatie vormt de noordzijde van het carré. De zuid- en westzijde worden gevormd door de woning en de oostzijde bestaat uit de poortgevel. Deze gevel, die een verbinding vormt tussen de woning en het gastenverblijf biedt plaats aan 4 overdekte parkeerplaatsen en is voorzien van een fraai torentje boven de toegangspoort.
Door de gebouwen op sommige plaatsen los van elkaar te houden ontstaan er op een aantal plaatsen interessante doorkijken vanuit het binnenplein naar de prachtige omgeving.