Skip to main content

Over Spanjers Architect

Spanjers Architect

Onze ware passie

Spanjers Architect is een persoonlijk en deskundig architectenbureau, dat zich richt op een breed scala aan ontwerpopgaven. Het bureau is opgericht in 2005 en heeft sinds die tijd een zeer ruime ervaring opgebouwd door te werken aan een groot aantal projecten. In ons portfolio vindt u woningen en verbouwingen, maar ook bedrijfspanden en complete vakantieparken. Vanuit ons inspirerende kantoor in Oirschot houden wij ons bezig met de essentie van ons vak: het verwezenlijken van uw dromen!

Van eerste schets, via technische tekeningen en advies over duurzaamheid, naar de begeleiding en oplevering van de bouw. Voor al deze facetten in het bouwproces zijn wij uw aanspreekpunt.  Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Bas Spanjers

Architect / eigenaar

Na het afronden van zijn studie architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven in 2005 heeft Bas ‘Spanjers Architect’ opgericht. In het begin heeft hij, naast het runnen van een eigen bureau, veel ervaring opgedaan bij diverse architectenbureau’s. Wegens een groeiende opdrachtenportefeuille heeft Bas in 2009 besloten om zich full-time te richten op zijn eigen architectenbureau.
Bas is een praktisch ingestelde architect met een zeer goede kennis van zowel bouwtechniek als bouwregelgeving.
Door zijn pragmatische en doortastende houding is hij in staat om iedere ontwerpopgave terug te brengen tot zijn essentie. Hierdoor weet hij telkens tot een ontwerp te komen dat perfect past bij de wensen van zijn opdrachtgever.

Linda Spanjers

Bureau coördinator / eigenaar

Na het behalen van haar ondernemersdiploma in 2005 heeft Linda veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Daarnaast is zij vanaf het begin betrokken bij Spanjers Architect.

Linda beschikt over zowel een grote dosis creativiteit als over veel praktisch en logisch inzicht. Hiermee levert zij een grote bijdrage aan de uiteindelijke kwaliteit van onze ontwerpen.
Door haar zeer kritische blik en de continue drang naar verbetering zorgt Linda ook voor een goede zakelijke organisatie binnen Spanjers Architect.

Roy van Houtum

Bouwkundig tekenaar / ontwerper

Sinds februari 2018 is het team van Spanjers Architect uitgebreid met een extra bouwkundig tekenaar. Roy van Houtum is een jonge gedreven bouwkundige met affiniteit voor architectuur en ontwerp.

Kelly de Laat

Bouwkundig tekenaar en energie prestatie adviseur

Sinds april 2016 heeft Kelly de Laat zich bij het team van Spanjers Architect gevoegd. Door haar goede bouwkundig inzicht en affiniteit met constructies levert zij een grote bijdrage aan de technische uitwerking van onze projecten.
Daarnaast is Kelly ook gediplomeerd energie prestatie adviseur en verzorgt zij alle BENG berekeningen binnen Spanjers Architect.

Bonita Bodden

Bouwkundig tekenaar

Sinds maart 2021 is het team van Spanjers Architect uitgebreid met een extra bouwkundig tekenaar. Bonita Bodden is een jonge gedreven bouwkundige met affiniteit voor architectuur en techniek.

Jop van Straten

Bouwkundig tekenaar

Sinds maart 2021 is het team van Spanjers Architect uitgebreid met een extra bouwkundig tekenaar. Jop van Straten is een jonge gedreven bouwkundige met affiniteit voor architectuur en ontwerp.

Renske Rietrae

Interieur ontwerper

Renske geniet ervan als een interieur harmonie uitstraalt en doordacht is tot in de kleinste details. Het is haar missie om de functionele, essentiële en stijlvolle elementen van jouw interieur wensen samen te voegen tot een verrassend geheel. Renske zorgt ervoor dat kleuren, vormen, materialen en verlichting perfect samen komen passend bij jouw persoon.

Partners

bouwkundig constructeurs

Om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen werken wij samen met een aantal vaste bouwkundige constructeurs. Samen met hen zorgen wij voor een solide bouwwerk en nemen wij u alle constructieve zorgen uit handen.

Ieder opdrachtgever is uniek! Iedere opgave is uniek!

Daarom wordt per project bekeken wat de beste werkwijze is en op welke manier wij onze cliënten het beste van dienst kunnen zijn. In de meeste gevallen nemen wij de rol van ‘bouwmeester’ aan. Wij zijn dan uw vaste aanspreekpunt en coördineren het volledige proces, van eerste schets tot een opgeleverd gebouw.

Dankzij onze brede ervaring, uitgebreide kennis en een compleet team van professionals zoals architecten, technisch tekenaars, interieurontwerpers en constructeurs kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen. Wij zijn hierdoor in staat om opdrachten van bijna elke omvang en complexiteit aan te nemen.

Voor kleinere werken is het voor u echter vaak al voldoende dat wij enkel het tekenwerk en de bouwaanvraag verzorgen. Het is daarom ook mogelijk om bepaalde deelopdrachten bij ons onder te brengen.

Spanjers Architect

We proberen onze opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen