Skip to main content

Samen realiseren wij uw dromen. Geen droom is te klein of te groot. Spanjers Architect staat u graag bij in de verschillende fases van het bouwproces, van eerste schets tot bouwbegeleiding. Door onze ruime ervaring en brede kennis zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen en een zeer compleet ‘product’ te leveren.

Kernbegrippen die bij ons centraal staan zijn:

– Informele samenwerking met professionele kwaliteit

– Klantgericht ontwerpen zonder afbreuk te doen aan architectonische kwaliteit

– Ambitieuze ontwerpen zonder de realiteit uit het oog te verliezen

– Streven naar het maximale binnen de gestelde randvoorwaarden

– Geen standaard oplossingen, maar een ontwerp op maat

Een architect heeft oog voor zaken waar vaak aan voorbij wordt gegaan. De randvoorwaarden uit het bestemmingsplan als bouwhoogte, goothoogte en rooilijnen moeten natuurlijk verwerkt worden, maar minstens zo belangrijk zijn de invloed van aanwezige factoren van de locatie als oriëntatie, uitzicht en bezonning. Deze spelen een grote rol in het uiteindelijke ontwerp. Een bouwplan heeft een directe invloed op de omgeving en omgekeerd. Een functionele plattegrond en doordachte routing hebben hun directe weerslag op de uiteindelijke architectuur van het project. Duurzame maatregelen dienen direct in het ontwerpproces te worden geïntegreerd, zodat deze geen losse toevoeging, maar zorgvuldige aanvulling op het plan zijn.

Niet alleen grootschalige projecten, maar ook verbouwingen en uitbreidingen verdienen deze aandacht. Dergelijke ingrepen zijn uiteindelijk toch bedoeld om er nog vele jaren plezier van te hebben. Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u graag wat meer weten? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.