Skip to main content

LANDELIJKE VILLA TE NULAND

”Bas en Roy hebben heel goed mee gedacht en hebben verrassende ideeën. Ze verdiepen zich goed in de wensen van de klant. Maakte voor ons een prachtig ontwerp voor onze nieuwe woning met ideeën die we zelf nooit hadden bedacht. Wat ook zeer positief is dat de bereikbaarheid uitstekend is! Voor vragen kun je altijd terecht en er wordt dan ook snel gehandeld! Ik kan ze van harte aanbevelen!


MANTELZORGWONING TE OIRSCHOT

”Wij zijn erg tevreden met de dienstverlening van Bas Spanjers en zijn collega’s. We zijn steeds op korte termijn geholpen, Bas is zeer deskundig en heeft goede ideeën en luistert daarbij ook nauwgezet naar de wensen van zijn klanten. Daarnaast kent Bas de wet- en regelgeving goed, waardoor wij zonder problemen voortvarend de benodigde vergunning in orde hadden. Wij kunnen Bas van harte aanbevelen!


VERBOUWING WONING TE OSPEL

”Ze hebben onze wensen perfect weten te vertalen. Daardoor kunnen wij nu gaan verbouwen waardoor ons droomhuis ontstaat. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. We kunnen Spanjers Architect iedereen aanbevelen.


VERBOUWING WONING TE OIRSCHOT

”Bas Spanjers heeft goed geluisterd naar onze wensen en daardoor wonen wij nu in een huis dat helemaal naar onze zin is!


VERBOUWING WONING TE VESSEN

”Fijne samenwerking met goed advies en begeleiding, resulterend in een erg mooie verbouwing. Wij zijn erg tevreden!


VERBOUWING WONING TE VESSEM

”Betrokken en vindingrijk!
Fijne samenwerking ook met de aannemer en onderaannemers!


VRIJSTAAND LANDHUIS TE OIRSCHOT

”Duidelijke uitleg van Bas, en goede communicatie.
Denkt goed mee met de wensen van de klant.
Zeker een aanrader.


VRIJSTAANDE WONING TE OIRSCHOT

”Wij zijn bij Bas en zijn team gekomen voor het ontwerp van onze nieuw te bouwen woning. Hij heeft een mooi ontwerp voor ons gemaakt en heeft ons gedurende het hele proces goed geadviseerd. de lijntjes waren kort en contact verliep prima. Wij zijn zeer tevreden! Bedankt team Spanjers Architect!!!!


VRIJSTAAND LANDHUIS TE HAAREN

”De samenwerking met Spanjers Architect was erg prettig.
Vanaf het begin hadden wij het gevoel dat Bas ons droomhuis ging tekenen.
De communicatie verliep vlot en soepel en ze kwamen altijd hun afspraken na.
Het eindresultaat mag wat ons betreft er zeker zijn!


MANTELZORGWONING TE OIRSCHOT

”Ook heeft de architect een foto-achtige sfeerimpressie gemaakt van het uiteindelijke vooraanzicht en deze is echt ge-wel-dig! Ik heb best een heel goed voorstellingsvermogen, maar het blijft toch lastig om vanuit een platte plattegrond (van iets wat compleet nieuw is) een écht goed 3D-beeld te vormen. Nou, deze ‘foto’ bracht daar in één klap verandering in en het overtrof ook nog eens al mijn verwachtingen. Het ziet er zo mooi en zo gaaf uit, ik moet mezelf nog steeds af en toe knijpen want dat ik zo’n gigantisch grote bofkont ben dat kan toch eigenlijk alleen maar een droom zijn. Kijk hierboven zelf maar, want ik denk dat dit verder weinig woorden nodig heeft…


MODERN LANDHUIS TE HILVARENBEEK

”Wij hebben samen met Bas ons droomhuis gerealiseerd. Het huis voelt echt aan als maatwerk doordat samen met Bas alle aandacht is besteed aan onze specifieke wensen en mogelijkheden. Daarbij was het makkelijk communiceren en reageerde Bas altijd snel en helder en was hij flexibel in het zoeken naar oplossingen.


MODERNE VILLA TE OOSTERHOUT

”Bas Spanjers is een architect die je begeleidt in het gehele proces van ontwerp tot realisatie. Bas wist onze woonwensen te vangen en te vertalen in een uniek ontwerp. Vervolgens heeft hij ons ondersteund met de technische uitwerking, aanvraag omgevingsvergunning, het vervaardigen van een uitgebreid bestek, de aanbesteding en de bouwbegeleiding. Met veel aandacht voor details en een afspraak is afspraak mentaliteit hebben wij erg prettig met Bas samengewerkt.


RIJKSMONUMENTALE BOERDERIJ TE OIRSCHOT

De commissie merkt op dat zij veel waardering heeft voor de aanpak, ontwerpkeuzes en de presentatie, met name het ruimteboek voor de interieurs. Het kan als voorbeeld dienen voor herbestemmingsopgaven van monumenten met een hoge interieurwaarde.


VRIJSTAAND LANDHUIS TE HAAREN

De samenwerking met Spanjers Architect was erg prettig. Vanaf het begin hadden wij het gevoel dat Bas ons droomhuis ging tekenen. De communicatie verliep vlot en soepel en ze kwamen altijd hun afspraken na. Het eindresultaat mag wat ons betreft er zeker zijn!


MODERNE SCHUURWONING TE OIRSCHOT

”Wat is het gaaf geworden, wat fijn dat we uiteindelijk de nokrichting hebben mogen draaien waardoor wij dit paleisje mogen gaan bouwen! Het is echt een heel gaaf ontwerp geworden waar wij voor 100% achter staan. Ook willen we je laten weten dat wij erg te spreken zijn over de samenwerking tot nu toe, jouw creativiteit en accuraatheid zijn erg prettig en staan ons erg aan!


336-100-2019-03-20

VERBOUWING TE EINDHOVEN

”Spanjers Architect levert goed werk en reageert snel op emails. Het was een fijne samenwerking.


OVERKAPPING TE OIRSCHOT

”Bij deze willen we jullie bedanken voor het goede werk en inzet voor de vergunning. Het was sneller geregeld dan ik had gedacht. We gaan er iets moois van maken. Nogmaals bedankt. Jan, Marieke en Lara.


MODERNE VILLA TE OIRSCHOT

Bas Spanjers heeft voor ons een prachtig huis ontworpen op basis van onze wensen en eisen. We vonden het fijn dat Bas meedacht, onze wensen goed vertaalde en flexibel was in zijn werk. Zo zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Bas kwam zijn afspraken steeds op tijd na, was goed bereikbaar en in noodgeval ook snel beschikbaar. Ook de bouwbegeleiding en administratieve afhandeling verliepen helder en naar wens. Bas bedankt; wij raden Spanjers Architect aan!


UITBREIDING WONING TE BEST

”Spanjers Architect heeft ons uitstekend geholpen. Wij hadden het idee om een erker te plaatsen, maar wisten niet exact hoe dit moest worden. Door de hulp van Spanjers Architect hebben we nu een fantastische mooie erker. Een architect die goed naar je wensen luistert en dit kan vormen tot prachtig plaatje!


VERBOUWING WONING TE OIRSCHOT

Wij hebben de samenwerking met Bas Spanjers als zeer prettig ervaren. Bas heeft goed naar ons geluisterd en in combinatie met de juiste adviezen en voorstellen ons droomhuis uitgetekend. Daarnaast is het opgeleverde werk van goede kwaliteit. Onlangs zijn wij gestart met de bouw/verbouw, dus wij kijken uit naar de realisatie!


IMG_1830-2000px

MODERNE WONING TE OOSTELBEERS

”Bas heeft mijn nieuwe huis ontworpen en ondanks dat er nog veel moet gebeuren voelt het al echt als een heel fijn huis. Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar dat hij op basis van een half A4-tje met wat wensen en een gesprek van een uurtje tot dit perfecte ontwerp kan komen. Ondanks wat hele kleine wijzigingen staat het concept nog steeds “als een huis”. Niet alleen in de ontwerpfase van het huis en het lichtplan, maar ook tijdens de bouw heeft Bas perfect met ons meegedacht. Daardoor is ons huis tot in de details echt het droomhuis geworden wat we voor ogen hadden. Bovendien is het hele bouwproces mede door de professionele, no-nonsense begeleiding van Bas een heel soepel verlopen project geworden. Echt Vakwerk!


P1040523-466x349

HERBESTEMMING PAKHUIS

”Bas heeft ons vakkundig geholpen over een vergunningstraject van bedrijfspand naar woonhuis. Bas had goede adviezen, tips, een proactieve houding en veel parate kennis over dit onderwerp. In de zoektocht naar een juiste adviseur vonden wij het spreekuur van Bas een zeer welkom middel om te zien of er sprake is van een match. Een aanrader!’


GOOGLE REVIEW

”Architect die goed luistert naar de wensen van de mensen. Kan alle stijlen tekenen, dat is een kracht. Ontwerpen passen eigenlijk altijd goed in de omgeving.


VRIJSTAANDE WONING TE BAVEL

”Wij zijn érg tevreden over Bas Spanjers! Hij voelde precies aan wat wij wilden en zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat. We gaan met alle vertrouwen het bouwtraject in.


VERBOUWING WONING TE WESTELBEERS

”Goede service voor een goede prijs .en waar het uiteindelijk om gaat: een prima architect.


MODERNE BOSVILLA TE BEST

Bas is momenteel bezig met het ontwerp van ons huis en dat doet hij meer dan voortreffelijk. Bas heeft goed naar ons geluisterd en heeft daarom een prachtig ontwerp voor ons kunnen maken. Echte pluspunten aan Bas zijn: de kwaliteit, het meedenken en de snelheid. Daarnaast kun je merken dat hij verstand heeft van zaken. Bas is een prettig persoon om mee te werken.


VERBOUWING WONING TE BEST

”Van ontwerpfase tot en met aanvraag vergunning zeer goed ondersteunt en begeleid door Bas Spanjers. Meedenken, snelle en goede service en altijd bereikbaar voor overleg en vlotte afhandeling van het gehele proces. Een aanrader! Bedankt Bas. Groetjes Eric&Lieke


MODERNE SENIORENWONING TE OIRSCHOT

”De samenwerking met Bas Spanjers was in een zeer ontspannen en productieve sfeer . Ook het eindresultaat was naar alle tevredenheid. ”


ONTWERP WOONBOERDERIJ TE WINTELRE

”Een goed begin is het halve werk.
Bas heeft echt geluisterd naar onze wensen en goede adviezen gegeven. De vergunning bij de gemeente was snel rond. Ook de bouw verliep zonder problemen, omdat de basis gewoon goed was.
Bedankt Bas, voor de fijne samenwerking! ”


VERBOUWING EN SPLITSING WOONBOERDERIJ TE LIEMPDE

”We zijn zeer tevreden over de tekeningen welke Bas voor ons heeft gemaakt voor de verbouwing van onze woonboerderij. Bas denkt goed mee en wist onze wensen ook duidelijk op papier te zetten. Hij heeft voor ons de communicatie met de gemeente gedaan i.v.m. de vergunning. Bas is goed bereikbaar en gaf duidelijke uitleg op de vragen welke wij hadden omtrent de vergunning.
Wij raden hem zeker aan!”


ONTWERP SCHUUR EN GEVEL WONING TE LITH

”Een echte aanrader !!! Weet goed te vertalen op papier wat wij in gedachte hadden. Daarna qua uitwerking perfect!! Communicatie naar gemeente toe voor de aanvraag werd door Bas voor ons gedaan.
Bij een volgende gelegenheid maken we zeer zeker weer gebruik van zijn diensten.”


VRIJSTAANDE WONING TE OIRSCHOT

”Op een lange smalle kavel heeft Bas in eerste instantie een schets getekend (voor de makelaar) die ons direct aansprak en de mogelijkheden van de kavel goed benutte. M.n. de stijl van het woonhuis sprak ons aan. Na wat kleine aanpassingen in het interieur (zoals meer kamers) waren het ontwerp en de tekeningen zo gereed. Verder heeft Bas ons alle zorgen uit handen genomen m.b.t. het indienen van de vergunning etc.
Dit is erg fijn. Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking. ”


OPSLAGLOODS TE OIRSCHOT

”We zijn zeer tevreden over Bas, hij had eerder ook al de tekening van onze aanbouw getekend, hier waren wij ook al erg tevreden over, Alles is ondertussen gerealiseerd en in gebruik genomen.
Fijn samengewerkt met Bas. Bedankt!”


VRIJSTAANDE BOERDERIJ TE ARENDOK

”Een goed gevoel is uitgekomen.
Bas heeft een ontwerp van een langevelboerderij voor ons gemaakt en daar zijn wij 110 % tevreden over. Hij komt zijn afspraken na en geeft eerlijk zijn mening. Correct in prijs en service. Er zijn voor ons alleen maar pluspunten hoe hij de dingen ziet en aanpakt.
Bas, bedankt.”


CARPORTS TE OIRSCHOT

”Bas heeft deze in de stijl van het huis getekend en de aanvraag bij de gemeente afgehandeld. Bas Spanjers is een fijne architect om mee te werken no nonsens, pragmatisch ingesteld en correct.
Echt een aanrader.”


VERBOUWING WONING TE OIRSCHOT

”Bas heeft ons prima geholpen in de voorbereidende fase voor onze aankoop en verbouwing van een bestaand pand in het buitengebied. Met de juiste technische know-how en de verzorging van het vergunningen traject hebben we onze verbouwing snel en vakkundig kunnen realiseren. Een aanrader voor anderen die (ver-)bouwplannen hebben!
Bedankt Bas. ”


VRIJSTAANDE WONING TE BEST

”Wij kijken met veel plezier terug op de ontwerpfase van onze woning. Bas heeft ons daar enorm goed in bijgestaan. Volop tips en nieuwe ideeën.
Als we bij Bas kwamen voelde we ons “thuis en welkom”. Bas is zeer flexibel en daar waar snel geschakeld moest worden hadden we de volgende dag de stukken al in huis. Super. Bas bedankt voor de fijne samenwerking en kom gerust een keer op de koffie als ons huis klaar is!.
Ik raad je zeker aan aan mensen die op zoek zijn naar een goede architect.”


VRIJSTAANDE WONING TE MIDDELBEERS

”Op de dag (24-09-2013) dat wij het voorlopig koopcontract van onze vorige woning hebben getekend is het contact ontstaan met Bas Spanjers. Hij heeft ervoor gezorgd dat bouwbedrijf X. van Heertum uit Oirschot op 8-01-2014 kon starten met de bouw van onze nieuwe woning.
Wij vinden dit een topprestatie en bevorderlijk voor de werkgelegenheid.”


VRIJSTAANDE VILLA TE OIRSCHOT

”Bas heeft een bestaand schetsplan vertaald naar een succesvolle omgevingsvergunningaanvraag tegen een zeer scherpe prijs. Al tijdens het eerste gesprek sprongen zijn creativiteit, bouwkundig inzicht en kennis van de toegepast regelgeving op.
De uitgewerkte plannen zijn van zeer hoge kwaliteit, afspraken werden altijd nagekomen en al snel behaalden we het beoogde resultaat: de omgevingsvergunning.”


UITBREIDING EN AANPASSING WONING TE OIRSCHOT

”Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp en de bouwtekeningen die Bas gemaakt heeft en over de manier waarop hij het met de gemeente afgehandeld heeft. Dit allemaal in een vrij korte tijd. Hij luisterde goed naar onze ideeën en wensen en heeft hier een mooi totaal plaatje van gemaakt.
Echt een aanrader!”


INBREIDINGSPLAN TE LIEMPDE

”Wij kijken zeer tevreden terug op de afgelopen periode waarin Bas Spanjers ons geholpen heeft met het wijzigen van het bestemmingsplan en daarbij het realiseren van 3 bouwkavels op onze grond. Bas heeft het gehele traject begeleid en met zijn vakkennis voorzien van zeer waardevolle adviezen. Om de procedure kracht bij te zetten heeft hij uitgebreide situatie tekeningen gemaakt voorzien van plattegronden en 3D aanzichten van beoogde woningen op deze kavels. Ook de vereiste controles, metingen en onderzoeken heeft Bas voor ons inzichtelijk gemaakt, ons voorzien van offertes van derden en vervolgens het proces gecoordineerd. De bestemmingsplanwijziging is inmiddels definitief en er komen 3 schitterende bouwkavels, mede dankzij het vakkundige werk van Bas Spanjers.
Bas, Bedankt! ”


VRIJSTAANDE WONING TE OIRSCHOT

”Ten aanzien van Bas Spanjers was de keuze snel gemaakt. Vakkennis, professionaliteit, scherpte, snelheid en een aantrekkelijke prijs. Voor ons meer dan voldoende factoren om met Bas in zee te gaan. Tijdens het ontwerpproces hadden we al snel door dat wij met Bas prima door één deur konden. Zijn eigen inbreng en visie waren dan ook voor ons een welkome aanvulling op hetgeen wij voor ogen hadden. Ook tijdens het bouwproces staat hij ons met raad en daad bij. Goede communicatie, korte lijnen en snelle respons, zijn daarbij de belangrijke en bij Bas aanwezige aspecten. Een echte aanrader dus! ”


IMG_9056

CARPORT EN UITBREIDING GARAGE TE OIRSCHOT

”Vergunning voor uitbouw garage en carport aanbouw in Oirschot. Op korte termijn tekeningen gemaakt en de bouwmogelijkheden uit gezocht bij de gemeente. Goede prijs en betrouwbare afspraken gemaakt met architect Spanjers. Daarna heeft Bouwbedrijf Witlox uit Oirschot de verbouwing perfect uitgevoerd. Bas en Henk bedankt voor de keurig nette werkzaamheden. ”


LANDELIJKE NOTARISWONING TE OIRSCHOT

”Bas Spanjers komt met eigen verfrissende ideën, zonder zijn eigen wil op te willen leggen. Door goed te luisteren en in te spelen op onze eigen aangedragen wensen, resulteerde dit in een concept waar we 100% achter kunnen staan. Daarnaast is zijn kennis van de wettelijke vereisten van een dusdanig hoog niveau, dat dit door ons alleen maar positieve ervaringen opgeleverd heeft. Tevens heeft hij directe toegang tot de diverse ambtelijke instanties, hetgeen de voortgang alleen maar bevorderd.
Kortom, zijn geld zeker waard!


LEVENSLOOPBESTENDIGE BUNGALOW TE OIRSCHOT

”Zeer tevreden zijn wij met het resultaat van het ontwerp van de nieuw te bouwen levensloopbestendige bungalow welke is ontstaan in samenwerking met architectenbureau Bas Spanjers welke ons daarin op professionele manier heeft begeleid, en dit en voor een goede prijs-kwaliteit verhouding zonder een latere factuur van onvoorziene werkzaamheden.


OPLEVERING NIEUWBOUWWONING TE GELDROP

”Wij zijn zeer te spreken over de professionaliteit van de heer Spanjers. Door de kwaliteit en ervaring ziet hij alles tot in de details. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken goed na. Zeker een aanrader als je rustig de oplevering van je huis wil doen.
Bas, nogmaals bedankt!”


VERBOUWING EN UITBREIDING WONING TE NUENEN

”Spanjers is weliswaar niet extreem goedkoop maar heeft bij mij nadrukkelijk “value for money” geleverd. En daar gaat het uiteindelijk om. Met zijn toegankelijke instelling, begrip voor individuele wensen en snelle manier van werken is een deugdelijk verbouwplan tot stand gekomen waar de aannemer goed mee uit de voeten kan. Vooral dat degelijke en goed gedetailleerde plan is essentieel om onderhandelingen over de uitvoering te voeren. Kortom: tevreden!”


DAKKAPEL TE VELDHOVEN

”Wij zijn erg tevreden over de service van Spanjers Architect. We hebben bouwtekeningen laten maken voor het plaatsen van een dakkapel. We hadden de tekeningen snel binnen en we zijn naar alle tevredenheid geholpen.”


PEUTERZWEMBAD TE BEEKBERGEN

”Contact gelegd met Spanjers Architect via Marktplaats, is prima bevallen. Snelle service, ondanks dat wij slechts een vage omschrijving van de opdracht konden aanleveren ontvingen we snel een prima artist impression van ons project!”


KANGOEROEWONING TE DUIZEL

”Oud en modern samen leidt tot specifieke problemen, o.a. met gemeente en monumentencommissie. Ook daar zorgt de heer Spanjers voor deskundige begeleiding. Hij heeft mede door zijn 3-D presentatie ons enthousiast weten te maken en het daarna ook waargemaakt. De realisatie van de ver- en aanbouw van onze nu levensloopbestendige woning, zorgt dat wij tot op hoge leeftijd op hetzelfde adres kunnen blijven wonen. Een pand uit 1912 met het wooncomfort van 2011.


UITBREIDING WONING TE OIRSCHOT

”Opdracht uitgevoerd naar tevredenheid. Betrouwbaar en komt afspraken goed na. In principe is alles bespreekbaar. In overleg is er veel mogelijk. Prijs-kwaliteit verhouding prima. Ben erg tevreden.


IMG_7560 bewerkt

UITBREIDING GREUNVENGAT TE MAARHEEZE

”We hadden op korte termijn iemand nodig die ons hielp bij het uitwerken van een uitbreidingsplan (buitengebied; betreft omvorming van een stuk bos naar natuurwater ter grootte van 12 hectare). Bas heeft snel en adequaat een professionele tekening opgeleverd die vrijwel direct aan onze verwachtingen heeft voldaan. Daarna uitgewerkt door Bas in een hele mooie maquette (1.60×1.00mtr) op een fantastisch mooie en gedetailleerde manier.


MODERNE WONING TE ALMERE

”Wij hebben door Bas een 3D visualisatie laten maken van onze nieuw te bouwen woning. Snelle reacties steeds via mail en telefoon en de visualisaties zijn erg snel geleverd aan ons. Prijs/ kwaliteit is prima!


VAKANTIEPARK TE SINT-OEDENRODE

”Na diverse kwaliteit en prijsvergelijkingen heeft ons team uiteindelijk gekozen voor Spanjers Architect .Wij hebben Spanjers Architect leren kennen als een gedegen vakman met passie voor zijn vak. Ook voor ons heeft hij een prachtig ontwerp gemaakt voor ons Vakantiepark “Boschvoort” waar wij erg blij en tevreden mee zijn. Bas Bedankt.


IMG_9015

VERBOUWING HISTORISCHE LANGGEVELBOERDERIJ TE OIRSCHOT

”Heeft bij ons keurig zijn werk afgeleverd en heeft goed gekeken naar de wensen van de klant. De tekeningen zijn bijzonder mooi en hebben in onze ogen genoeg details die de gemeentes nodig hebben om alles tot een goed eind te brengen.”


VERBOUWING WONING TE OIRSCHOT

”Jong, verfrissend. Denkt mee en handelt en reageert snel op vragen zowel van jezelf als van de gemeente. Neemt de zorg van de aanvraag bouwvergunning uit handen en blijft contactpersoon. Daardoor handelt de gemeente ook sneller zonder miscommunicatie. Daarnaast, en dat is niet geheel onbelangrijk, is er sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding en is dus betaalbaar voor de verbouwers/bouwers met budgetbeperking! Kortom, een aanrader!