Vakantiepark boschvoort (030)

Het in Sint-Oedenrode gelegen vakantiepark Boschvoort kan niet meer voldoen aan de groeiende vraag naar meer luxe en een uitbreiding van het aantal vakantiewoningen. Daarom is door Spanjers Architect een plan opgesteld voor de uitbreiding en opwaardering van dit vakantiepark.
Momenteel worden er reeds 10 vakantieverblijven verhuurd, welke verdeeld zijn over de reeds aanwezige gebouwen. Een historische boerderij en bijbehorend bakhuis bieden plaats aan 5 vakantiewoningen. De overige 5 verblijven zijn later als vakantiehuis gebouwd.
Het park zal worden uitgebreid met 11 dubbele en 4 enkele vakantiebungalows welke alle rond de centraal gelegen waterpartij gesitueerd worden. Deze reeds aanwezige vijver wordt zo aangewend als centraal en sturend element in het ontwerp voor de uitbreiding.

Ten zuiden van het water wordt een grasveld ingericht, waarop standplaatsen voor tenten of campers gerealiseerd kunnen worden.
Het oosten van het plangebied zal worden begrensd door een parkeerterrein en daarnaast zullen de meeste van de facilitaire gebouwen rond een entreeplein gesitueerd worden. Tussen deze facilitaire gebouwen en het veld voor tenten en campers is een recreatieve zone gepland, met een speelveld, een zwembad en een kinderboerderij.