Skip to main content
 

Modern landhuis

 

Moderne villa

 

Landhuis met Javaanse kap

 

Verbouwing rijksmonumentale boerderij

 

Hedendaags landhuis

 

Natuurlijke workshopruimte

 

Verbouwing klassieke woning

 

Moderne villa

 

Hedendaags landhuis

 

Hedendaags landhuis

 

Moderne woning

 

Vrijstaand landhuis

 

Metamorfose naar landhuis

 

Moderne villa

 

Uitbreiding woning

 
 

Moderne schuurwoning

 

Modern landhuis

 

Statig landhuis

Moderne bosvilla

 

Moderne woning

 

Moderne woning

1
1

Kwaliteit

Informele samenwerking met professionele kwaliteit

Klantgericht

Klantgericht ontwerpen zonder afbreuk te doen aan architectonische kwaliteit

Ambitieus

Ambitieuze ontwerpen zonder de realiteit uit het oog te verliezen

Op maat

Streven naar het maximale binnen de gestelde randvoorwaarden

Spanjers Architect

We proberen onze opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen

Spanjers Architect is een persoonlijk en deskundig architectenbureau, dat zich richt op een breed scala aan ontwerpopgaven.

Het bureau is opgericht in 2005 en heeft sinds die tijd een zeer ruime ervaring opgebouwd door te werken aan een groot aantal projecten. In ons portfolio vindt u verbouwingen en woningen, maar ook bedrijfspanden en complete vakantieparken. Vanuit ons inspirerende kantoor in Oirschot houden wij ons bezig met de essentie van ons vak: het verwezenlijken van uw dromen!

Geen droom is te klein of te groot. Spanjers Architect staat u graag bij in de verschillende fases van het bouwproces, van eerste schets tot bouwbegeleiding. Door onze ruime ervaring en brede kennis zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen en een zeer compleet ‘product’ te leveren.

Een architect heeft oog voor zaken waar vaak aan voorbij wordt gegaan.

De randvoorwaarden uit het bestemmingsplan als bouwhoogte, goothoogte en rooilijnen moeten natuurlijk verwerkt worden, maar minstens zo belangrijk zijn de invloed van aanwezige factoren van de locatie als oriëntatie, uitzicht en bezonning. Deze spelen een grote rol in het uiteindelijke ontwerp. Een bouwplan heeft een directe invloed op de omgeving en omgekeerd. Een functionele plattegrond en doordachte routing hebben hun directe weerslag op de uiteindelijke architectuur van het project.

Duurzame maatregelen dienen direct in het ontwerpproces te worden geïntegreerd, zodat deze geen losse toevoeging, maar zorgvuldige aanvulling op het plan zijn. Niet alleen grootschalige projecten, maar ook verbouwingen en uitbreidingen verdienen deze aandacht. Dergelijke ingrepen zijn uiteindelijk toch bedoeld om er nog vele jaren plezier van te hebben. Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u graag wat meer weten? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.