Skip to main content

BAS SPANJERS (architect / eigenaar)

bas-2000px

Na het afronden van zijn studie architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven in 2005 heeft Bas ‘Spanjers Architect’ opgericht. In het begin heeft hij, naast het runnen van een eigen bureau, veel ervaring opgedaan bij diverse architectenbureau’s. Wegens een groeiende opdrachtenportefeuille heeft Bas in 2009 besloten om zich full-time te richten op zijn eigen architectenbureau.
Bas is een praktisch ingestelde architect met een zeer goede kennis van zowel bouwtechniek als bouwregelgeving.

Door zijn pragmatische en doortastende houding is hij in staat om iedere ontwerpopgave terug te brengen tot zijn essentie. Hierdoor weet hij telkens tot een ontwerp te komen dat perfect past bij de wensen van zijn opdrachtgever.


LINDA SPANJERS (Bureau coördinator / eigenaar)

Na het behalen van haar ondernemersdiploma in 2005 heeft Linda veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Daarnaast is zij vanaf het begin betrokken bij Spanjers Architect.

Linda beschikt over zowel een grote dosis creativiteit als over veel praktisch en logisch inzicht. Hiermee levert zij een grote bijdrage aan de uiteindelijke kwaliteit van onze ontwerpen.
Door haar zeer kritische blik en de continue drang naar verbetering zorgt Linda ook voor een goede zakelijke organisatie binnen Spanjers Architect.


KELLY DE LAAT (bouwkundig tekenaar)

Sinds april 2016 heeft Kelly de Laat zich bij het team van Spanjers Architect gevoegd. Door haar goede bouwkundig inzicht en affiniteit met constructies levert zij een grote bijdrage aan de technische uitwerking van onze projecten.


ROY VAN HOUTUM (bouwkundig tekenaar)

Sinds februari 2018 is het team van Spanjers Architect uitgebreid met een extra bouwkundig tekenaar. Roy van Houtum is een jonge gedreven bouwkundige met affiniteit voor architectuur en ontwerp.